Letkusuodatin, lokerosuodatin, pölypussi, pussisuodatin, ..., jos haet ratkaisua teollisuuden suodatinhaasteisiin niin meiltä se löytyy

Isoflex letkusuodattimia

Olemme valmistaneet teollisuuteen eri valmistajien suodatinlaitteisiin suodattimia yli kolmekymmentä vuotta, ja kokemustamme voidaan käyttää sinun haasteesi ratkaisemiseen. Osaaminen, oma valmistus ja laadukkaat materiaalit ovat reseptimme menestykseen. Tarvittaessa tulemme mittaamaan suodattimet paikan päälle ja voimme myös hoitaa asennuksen.

Letkusuodattimiin olemme kehittäneet oman rakenteen, joka säästää niin vaihtoajassa kuin hävityskustannuksissa.

Valmistamme myös pölypusseja teollisuuden laitteisiin ja imureihin niin rakennus- kuin konepuolella (esimerkiksi Nedermann, Tedak). Materiaalit valitaan käyttökohteiden ja kestoiän mukaan lähtien kuitukankaista aina pinnoitettuihin suodatinmateriaaleihin. Yleisimpiin rakennuksilla käytettyihin imureihin (Kiekens, Hurricane) teemme pölypusseja sarjoina, meiltä löytyy myös suulakekumia kyseisiin imureihin.

Tyypillisin suodatintoimituksemme letkusuodatin, mutta sillä on monta nimeä. Jotkut puhuvat suodatinletkuista, joillekin se on suodatinsukka tai pussisuodatin. Joka tapauksessa avain toimivaan ratkaisuun on oikeassa mitoituksessa ja tarkoitukseen soveltuvissa materiaaleissa. Oli kyseessä peruspurunpoisto tai haastavammat materiaalit kuten kosteat , tarttuvat ja/tai lämpimät, niin meiltä löytyy ratkaisu. Oman kokemuksemme ja yhteistyökumppaneidemme avulla löydämme vastaukset. Olemme tehneet suodattimia niin kiinteisiin suodattimiin kuin autoihin.

Meiltä löydät myös pussisuodattimet, kaasuturpiineihin esisuodattimet ja monet muut suodatinratkaisut.

Harri, Isoflex-yrittäjä

Joustava suomalainen toimija

Letkusuodatin snapring- ja rengaskiinnityksellä