Ilmanjako eli kangaskanavat

Ilmanjakoletku eli Kangaskanava, lihanjalostuksessa

Valmistamamme ilmanvaihtoletkut/kangaskanavat tarjoavat ratkaisun, kun haluat tuoda suuren ilmamäärän tilaan ja samalla välttää vedon tunteen. Ilmanvaihtoletkun rakenne tarjoaa useita mahdollisuuksia räätälöidä ilmantuonti olosuhteisiin sopivaksi. Ilma leviää tasaisesti matalalla nopeudella koko alueelle, jossa ihmiset työskentelevät ja toimivat. Samalla äänitaso pysyy matalana.

Ilmanlaatua tämä ratkaisu voi parantaa toimimalla suodattimena ilman epäpuhtauksille. Suodatustehoon voidaan vaikuttaa materiaalin valinnalle. Lisäksi helposti pestävänä letkut on helppo pitää puhtaana. Kevyt rakenne tuo etuja moniin kohteisiin, joissa tukirakenteet halutaan pitää kevyinä.

Ratkaisujamme löytyy muun muassa maalaamoista, elintarviketeollisuudesta ja verstaista, jossa niitä voidaan käyttää esimerkiksi purunpoistoyksikon paluuilman jakamiseen. Niitä voidaan käyttää kohteissa, missä ihmiset ja ilmavirrat kohtaavat ja halutaan välttää vedontunnetta, kuten vaikka kuntosaleilla. Ilmansuodatus tulee tietenkin vielä plussana.

Kysy tarjousta meiltä tai tule käymään! Autamme mitoituksessa mielellämme.

Harri, Isoflex-yrittäjä

Alla löydät tietoa toimituksestamme elintarviketeollisuuteen

Kangaskanavia tuotantotilassa, jossa pistemäiset venttiillit korvattiin kangaskanavilla

Elintarvikealalla toimivalla yrityksellä oli tarve tuoda tuotantotiloihin viileä ilmaa ennen tuotteiden pakkausta. Erityisesti yö- ja aamuvuoroissa työntekijät kokivat ilmastoinnin aiheuttavan ikävää vedon tunnetta. Tilanne parani, kun tuotantiloissa perinteistä
ilmastointitekniikkaa korvattiin kangaskanavilla Isoflexin ja kunnossapidon yhteistyöllä.

Isoflex toimitti tuotantotiloihin yhdeksän kangaskanavaa. Kanavien asennuksen jälkeen työntekijät ovat olleet tyytyväisiä uudistukseen. Kangaskanavan toiminta perustuu siihen, että se levittää ilmaa ympärilleen tasaisesti koko pituudeltaan, jolloin ilmavirran nopeus pienenee ja vältytään vedon tunteelta. Lisäksi kangaskanava toimii ylimääräisenä ilmansuodattimena, jolloin tilaan tuleva ilma on puhtaampaa. Asiakkaan kunnossapito mainitsee myös helpon asennettavuuden ja sitä kautta helpon puhtaanapidon kangaskanavan eduksi verrattaessa esimerkiksi perinteisiin reikäpelteihin.

Kangaskanava, halkaisijaltaan 500 mm